Viata e pretioasa

Viata e pretioasa
     Impreuna construim un spital (ICUS)

Suntem alaturi de  Asociatia Daruieste Viata- principalul coordonator al acestui proiect. Incercam sa strangem fonduri pentru a ajuta continuitatea acestui urias proiect, proiect care dovedeste ca nu suntem indiferenti la suferinta copiilor.Este pentru prima dată când, în România, un ONG construiește un spital de la zero, exclusiv din donații și sponsorizări.

“Construim împreună PRIMUL SPITAL pentru copiii bolnavi de cancer din ROMÂNIA. Făcut de Oamenii Mari pentru Oamenii Mici. Pentru că în România un copil bolnav de cancer din doi moare. În timp ce în Europa 80% trăiesc. Spitalul Dăruiește Viață va fi administrat de managementul Spitalului Marie Curie, În Spitalul Marie Curie se tratează pacienți cu patologie gravă și foarte gravă din București (46%) și toată țara (54%). Anual se înregistrează peste 20.000 de internări în spitalizare continuă, dintre care peste 1.000 de internări la oncologie și peste 3.000 la chirurgie.”-Asociatia Daruieste Viata

“Mesajul meu pentru generațiile viitoare este următorul: Spitalul acesta s-a făcut grație celor care au avut în ei destulă omenie pentru a se apleca asupra celei mai teribile suferințe, suferința unui copil.” Gabriel Liiceanu.